13 Eylül 2012 Perşembe

MUTFAĞIMDAKİ FAVORİ KÖŞELER


Nasıl oldu , niye oldu bilmiyorum ama bu blog bende bağımlılık yaptı. ''Niye'' dememin sebebi çünkü hiç denecek kadar az geri bildirim almamdan dolayıdır. Çünkü kimler bloğuma bakıyor , kimler bakmıyor, postlarım hakkında ne düşünüyorlar, neleri eleştirip , neleri beğeniyorlar hiç bir fikrim yok :((((  ımm  :( bu gerçekten çok üzücü :C  Ama nedendir bilmem sürekli blogumu güncelleme ihtiyacı duyuyorum,  yani canım blog çekiyor  :)))  Gerçekten de öyle oluyor,  gündüz işde bile blogumu düşünüyorum.. blogum hayatımı renklendirdi... inşallah siznikini de renklendirir :))



Eveeeet şimdi geldi mutfağıma.. Yemek yapmayı sevdiğim için midir bilinmez mutfağımı da çok seviyorum.. Evin bütün bölümlerinde olduğu gibi mutfağın dekorasyonunda da % 100 lük pay bana ait :) he- he :)
 Resimde mutfak takımının bir bölümü görülüyor. Bunlar üniversiteden ev arkadaşımın hediyesi. Tepe home dan birlikte  beğendik. Devamı da var tabii ki.. masa örtüsü, perdeler, peçeteler gibi.

Askıyı ise tepe home den daha sonra kendim aldım.. O askı olmadan örtüler kendini hiç göstermiyordu. Hepsi ayrı  bir köşede duruyordu. Rafının üstündeki çiçeği de İzmir deki Özkanlar pazarından aldım . Belki o pazara gidenleriniz olmuştur. İzmir deki en güzel pazarlardan biri..
 Bence o çiçek oraya cuk oturmuşşş
ya sizce...


Yandaki kırmızı raflar da İkea dan... Malumunuz raf kolik bir insanım..Evde her oda da ya bir ya iki raf   olmasa olmaz.. Raf olsun da ben üzerine yerleştirecek bir şeyler bulurum :)




 Bu çiçek de ben hastanede yatarken arkadaşlarımın geçmiş olsun çiçeği... ımmm o günler geri gelmesin :((




Burası çocuk odası kapısı değil.. Mutfağımın kapısı... Çok eğlenceli ama dimi.. Yeşil kurbağa cepliği benim poşetliğim ve gereksiz ne varsa orada  bulabilirsinİz. Gereksiz dediğime bakmayın onun içinden işe yarayacak  bir şeyler mutlaka çıkıyor.

Yandaki havluluk ise Eskişehir yolculuğum sırasında yoldaki bir dinlenme tesisisinden aldım. Öğrenciyken odamda duruyordu, şimdiyse o stresli günlere inat mutfağımı şenlendiriyor..



 Mutfağımın gözdesi servis tepsim.. Ykm de gördüm , bu tam benlik dedim  ve elimde tepsi bir de bakmışım kasada ödeme yapıyorum :)) a a a tepsiyi çokdan almışım bile... Hiç pişman değilim, yine olsa yine alırım :)) he - he :)




veeeee finale yakışır bir resim..
benim için en anlamlı köşelerden biri.. 
Eşimle gezdiğimiz yerlerden oraya özgü magnet almak en çok sevdiğim şeylerden biri. Tabii ki gezdiğim yerler bu gördüğünüz magnet sayısıyla doğru orantılı değil. Çünkü gittiğim her yer de magnet bulamadık ya da almayı unutup geri döndük.
Ayrıca buzdolabının üzerinde sevdiğim kişilerin nikah şekerleri, bebek şekerleri ya da  resimleri var..




1 yorum:

  1. Kurbağaya bayıldım :))) Buzdolabının üstündeki papatyaya benzeyen kalem de çok ilginçmiş.
    Küçük bir tavsiye: Raflarınızın arkasına duvar kağıdı kullanırsanız bence daha güzel bir uyum oluşur.
    Sizi ilgiyle takip ediyorum. :))

    YanıtlaSil

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...