14 Ağustos 2012 Salı

MUM AŞKI ...



   Evim deki ikinci en çok sevdiklerim mumlar..



Bu şamdanlar ikea dan. Aslında onlar üçlüydü ama bir tanesi kırıldı. Camdan yapılmış. İkea da beyazları da satılıyor. bence çok şık duruyorlar ..






Bu mumluk da paşabahçe mağazalarından..Bunların 5 lisi de var ama bence çok kaba duruyor. Bu çok daha kibar. tv ünitesinde de bayağı şık duruyor. Daha sonra bu objeleri nereye koyduğumu, nasıl dekore ettiğimi de fotoğraflayacağım .





Bu mumları da ikea dan almıştım. Bir süre bunların altındaki o mumluk yoktu. yan yana durdular. Ama hiç şık olmuyordu.Dekoratif kaselere koysam da yamuk yumuk duruyorlardı. Sonra yine mudo gezmelerinden birinde o yaprak desenli mumluğu gördüm. Onu görene kadar böyle bir mumluk üretildiğinden haberim bile yoktu. Tam istediğim gibiydi, tabii ki hemen aldım.çok memnunum. mumları gösteren de  o oldu..






Bu mumlar da ikea dan.. Bunların özelliği çok güzel kokmaları.  Onun için  onları banyo için aldım.. Banyoya girdiğinde mis gibi mum karşılıyor insanı .. çok hoş.






 Bu mumluk da paşabahçe mağazalarından.Aliminyumdan yapılmış ve eskitme..Askısı da  olduğu için bir yere kandil gibi asarak da kullanılabilir.. Özellikle balkonda çok şık durur..

   Bu günlük bu kadar ekleyeceklerim.. Yarın görüşmek üzere... iyi geceler herkese :)))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...